Functionele inrichting Office365

Tijdbesparing dankzij 40% minder interne mail.

Hoe kan een nieuw Office systeem besparing opleveren, zodat afdelingen binnen de organisatie snel, efficiënt en decentraal samen kunnen werken. FourTop ICT hielp Cemex Trescon B.V. van een oude Office omgeving over naar Office365, Weprocess ondersteunde deze implementatie voor Cemex Trescon. Ook hielpen we bij de functionele inrichting en introductie van Microsoft Teams, zodat er intern minder gemaild en meer gedeeld wordt.

De uitdaging

De overstap naar office 365 was gemaakt, maar hoe kan Teams goed inricht worden, zodat het ook door de organisatie goed en efficiënt gebruikt wordt? Het doel was dat mensen minder met elkaar gingen mailen en meer chatten en in teams overleggen.

De aanpak

  1. Bepalen welke afdelingen er zijn
  2. Bepalen welke mensen samen moeten werken
  3. Bekijken welke Teams er samenwerken op projecten
  4. Bepalen welke documentatie zij nodig hebben
  5. Inrichten Office 365 op basis van bevindingen
  6. Trainen van medewerkers

Over de klant

Cemex Trescon B.V. is dé one-stop-shop voor facilitaire en hygiënische producten, disposables en diensten. Dagelijks worden hun producten gebruikt op de werkvloer van onder andere de gezondheidszorg, de voedingsindustrie en de facilitaire dienstverlening. Daarnaast leveren ze ook aan supermarkten, horecagelegenheden, wellness centra, automotive, offshore organisaties en land- en tuinbouw.

Om de efficiëntie van de Cloud te benutten, zoals werken in Microsoft Teams. Is er een functioneel andere indeling van de bedrijfsdata en communicatie nodig. Samen met Marloes de Ruiter hebben we bij Cemex Trescon deze stap gemaakt. Hierdoor benutten ze nu het volledige potentieel en zijn klaar voor toekomstige uitdagingen! - Douwe van der Graaf, Sales & Marketing Manager FourTop ICT.

Wil jij ook sneller & efficiënter gaan werken?

Weprocess ondersteunt bedrijven in het hele proces; van analyse tot data optimalisatie. Wij helpen je om jouw bedrijf sneller, efficiënter en wendbaarder te maken.

Neem vrijblijvend contact op via:
Of laat jouw gegevens achter en wij bellen jou.

Meer cases.

Een greep uit onze cases.