0650283690 info@weprocess.nl
Selecteer een pagina

Over WEPROCESS

Wil jij digitaliseren, maar zie je op tegen de kosten van IT? Wil jij graag van jouw papieren archief af en informatie in systemen en tools verwerken, maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Vind je het belangrijk om mee te doen in digitalisering en automatisering, maar heb je moeite te bepalen wie hiervoor een goede partner is?

Weprocess is de onmisbare schakel voor digitalisering en automatisering voor marketing, e-commerce en online sales processen.

Over WEPROCESS

De onmisbare schakel in digitalisering & automatisering.

In digitale marketing-, sales- en e-commerce processen is een goede combinatie van systemen, tools en data cruciaal. Zonder goede systemen en tools kun je de digitaliseringsslag niet maken en zonder goede data is je proces weinig waard. Zonder de juiste data in je digitale systemen kun je niet optimaal automatiseren. 

Data inrichting en kwaliteit wordt echter nog vaak vergeten of staat ergens onderaan de ‘to do’ lijst, terwijl automatisering echt valt of staat met de juiste input. Naast dat belang, heeft het verwerken van data in systemen en tools nog meer efficiënte voordelen. Het maakt je organisatie sneller, flexibeler, bespaart geld en kan omzet verhogen. 

WeProcess helpt organisaties met het inrichten van deze data. Daarnaast ondersteunen wij bij het kiezen van de juiste tools om te digitaliseren, te automatiseren en efficiënter te werken. Wij verbinden marketing, online sales en e-commerce met IT.

Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een eerste analyse.

Samenwerken?

WEPROCESS is altijd op zoek naar nieuwe tools, systemen en partners om mee samen te werken. Ben jij een student en op zoek naar een stage? Laat het ons weten via info@weprocess.nl

“Ik help organisaties bij het digitaliseren en automatiseren van hun marketing, online sales en e-commerce. Hierdoor ben ik de spil tussen marketing, online sales (e-commerce) en IT en help ik bedrijven met digitaliseren en efficiënter te werken. "

Marloes de Ruiter
– Eigenaresse, WEPROCESS-

WEPROCESS

Inrichting, analyse, digitalisering & automatisering van jouw marketing en online sales processen, systemen en tools.

INFO@WEPROCESS.NL