Software advies

Eenvoudig en succesvol digitaliseren dankzij het ‘Software Advies’ van Weprocess.

Maak de juiste keuze in software voor je bedrijfsprocessen. En krijg helder advies op basis van jouw wensen en bedrijfsambities.

Waarom software advies?

Ik kies voor de systemen die het beste passen bij het bedrijf. En niet voor het dure merk dat de markt oplegt.

Marloes de Ruiter

founder WeProcess

Dit advies is perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe software om te gebruiken voor hun processen, waardoor ze sneller, efficiënter en wendbaarder worden voor de toekomst.

Wij helpen bedrijven die de juiste keuzes willen maken voor de toekomst van hun bedrijf.

Wat je wel wilt:

1. De juiste keuze maken voor software voor jouw bedrijf
2. Op basis van jouw wensen en benodigdheden
3. Zodat je sneller en efficiënter kan werken
4. En jouw bedrijf klaar is voor bedrijfsgroei

Wat we gaan doen:

Waarom niet?

Twijfel? Ga vooral niet voor ons als je:

Waarom wel?

Dit krijg je:

1.

Een uitgebreid advies waarin we duidelijk jouw wensen en verlangens opsommen en onderverdelen in ‘must haves’, ‘should haves’ en ‘could haves’ en advies geven welke software bij jouw bedrijfsprocessen passen.

2.

Daarnaast kun je dit document gebruiken als briefing richting deze bedrijven, freelancers of medewerkers die de implementatie van de nieuwe software gaan begeleiden. Zo weten zij precies wat belangrijk is voor jouw bedrijf en zorgen voor de juiste implementatie.

3.

Hulp nodig? Wij helpen mee met het vinden van de juiste implementatie partner of freelancer, maar ook kunnen wij ondersteunen in gesprekken met de potentiele softwareleveranciers.

Gemiddeld zijn bedrijven die verkeerde software gebruiken zo’n €20.000,- extra per jaar kwijt aan consultants of personeel om problemen met de software op te lossen.

Over Weprocess.

Mijn ambitie is om de lijken uit de kast te halen. De verouderde systemen te ontmaskeren voor wat ze zijn, geldvreters. Ik ben trots eigenaar van een bedrijf dat zich hard maakt om de groothandel, productie- en maakindustrie te digitaliseren. Ik werk met een team van 5 personen die allen m’n missie delen om bedrijven te helpen, sneller en efficiënter te werken. Weprocess helpt organisaties bij het inrichten, analyseren, digitaliseren & automatiseren van bedrijfsprocessen, systemen en tools. Vanuit een business strategisch inzicht en een no nonsens mentaliteit. – Marloes de Ruiter, Eigenaar.