Hoe werkt een digitale transformatie?

Schakel ons in wanneer je bijvoorbeeld nadenkt over een nieuw ERP systeem, nieuwe software of het digitaliseren van de voorraden, klantenbestanden of boekhouding. Stop met het betalen van hoge kosten voor systemen waarvan u niet precies weet wat ze doen of juist niet doen. Het overkwam vele van onze klanten. En zij verspilden bakken met geld. 

Het kan makkelijker.

We werken transparant en inzichtelijk over prijzen, systemen en bieden meerdere mogelijkheden om je doelen te behalen. We denken zelfs mee hoe je personeel kan groeien in hun IT-kennis. 

proces advies

€1495,00

Investeer in een uitgebreide optimalisatie van je (nieuwe) ERP systeem en onthul de lekken in je bedrijfsproces. Ontdek welke onderdelen aan vernieuwing toe zijn, waar op bespaart kan worden én hoe een zorgeloze digitale toekomst er uit zou kunnen zien.

360º efficiëntie analyse met oplossingen

Waarde van besparingen direct zichtbaar

Doorlooptijd: 2 weken

data service

€995,00 v.a.

Investeer in een data service dat snel, nauwkeurig en vooral jouw data veilig vanuit archiefkasten invoert in jouw nieuwe software systemen.

Discreet, veilig en slimme implementatie

Doorlooptijd: o.b.v. opdracht

software advies

€1495,00

Op zoek naar een nieuw systeem of een bepaalde tool? Wij maken een grondige analyse wat het beste bij je bedrijf en groeiambitie past. Investeer in een tooling analyse en boost je bedrijf naar het volgende niveau met software oplossingen die bij passen. ‘Plug and play’ of op maat gemaakt.

Integer en op maat advies, toekomstgericht, eenvoudige oplossingen

Doorlooptijd: 2 weken

Hoeveel zou je kunnen besparen als je bepaalde handmatige
handelingen zou automatiseren? Hoeveel tijd zou je over hebben om je personeel op een andere manier in te zetten, om zo omzet te verhogen?

Hulp nodig bij het maken van een keuze?

Bel of mail voor vrijblijvend advies.

Neem vrijblijvend contact op via:
Of laat je gegevens achter en wij bellen jou!

zij gingen je voor.

Een greep uit onze cases.
onze klanten